top of page

De Simyo camping-app-test


De Simyo app-test

Een tent opzetten, de inhoud van je gasfles meten, een lekker eenpansgerecht koken – kamperen is niet zonder uitdagingen. Maar anno 2017 is hulp nooit ver weg, want er zijn meer dan genoeg apps voor op de camping. Simyo stuurde mij als campinggoeroe naar de camping en lieten me daar een aantal apps testen. Welke vind ik onmisbaar?

Op de camping wil je vooral genieten. Van het zwembad, de rust, of juist van de aanwezige recreatie. Toch zitten er aan een kampeertripje soms wat haken (of haringen) en ogen. Het weer moet meezitten, de tent moet stevig staan en waar is eigenlijk de dichtstbijzijnde supermarkt? In deze video test ik op de camping een heleboel apps, zodat jíj het maximale uit je vakantie kunt halen. Je wil tenslotte tijd overhouden om rondom het kampvuur te zitten, toch?

Lees ook
Laatste updates
Archief
bottom of page