top of page

Laat je trouwen door Sander Janson

 Sinds 29 juni 2017 is Sander Janson officieel BABS: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand. Afgelopen jaar werd Sander door vrienden gevraagd om hen te trouwen. Inmiddels is zijn eerste huwelijksvoltrekking een feit. ​

Waar is het begonnen?

Sander is jarenlang publieksentertainer geweest bij verschillende televisieprogramma's waaronder Love Letters van Linda de Mol. Het populaire trouwprogramma waarbij 3 bruidsparen het tegen elkaar opnamen in een spannende spelvorm. Uiteindelijk bleef er na een spannende strijd een paar over. Dit koppel mocht elkaar meteen onder toeziend oog van heel Nederland in de studio elkaar het ‘ja’-woord geven. Een prachtig en emotioneel programma mede door de creatieve en mooie verhalen van de Buitengewoon Ambtenaar. Daar is het idee geboren!

Jaren later nadat Sander werd gevraagd om een bevriend stel te gaan trouwen is hij zich gaan verdiepen wat een BABS allemaal zou moeten kunnen, waar hij/zij rekening mee moet houden.

 

Na een 2-daagse cursus BABS bij de Bestuursacademie Nederland was het wel duidelijk en zei Sander: Ja, ik wil!

Na een open sollicitatie en een selectie te hebben doorlopen is hij beëdigd en aangeschreven in de Gemeente Den Haag. Hij mag hij zich nu Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand noemen!

 

‘Het is een ongelooflijk mooie en dankbare taak om twee geliefden in de echt te mogen verbinden. 

Ik denk dat mijn kracht zit in mijn empathie voor mensen, ik praat makkelijk, ben enthousiast en schroom niet om mijn creativiteit er op los te laten om er een mooie ceremonie van te maken'

Meer informatie? Stuur Sander dan even een berichtje!

laat je trouwen door sander janson

Bedankt! Sander heeft je bericht ontvangen. Hij zal zo snel mogelijk persoonlijk contact met je opnemen.

bottom of page