top of page

Sander Janson als tv presentator

De veelzijdige Sander Janson is sinds 2000 actief als presentator. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende programma’s mogen presenteren met als het meest bekende SnowMagazine en het populaire programma Campinglife wat 15 jaar een succes was op RTL4. Hieronder staan een aantal programma’s uitgelicht die hij de afgelopen jaren heeft gepresenteerd.

SnowMagazine

SnowMagazine is een veel bekeken wintersportprogramma op RTL4. Vlak voordat het wintersportseizoen weer aanbreekt, neemt Sander je mee naar prachtige wintersportgebieden. Blijf op de hoogte en abonneer je op hét SnowMagazine wintersport kanaal op YouTube. Ideaal om het wintersportgevoel terug te krijgen!

Camping onder de Zon

In dit korte reisprogramma vertelt Sander je binnen 1 minuut alles wat je moet weten over de camping en haar omgeving. Camping onder de zon werd elke werkdag omstreeks 18.10 én 19.20 uur uitgezonden op RTL4. Zo kom je weer heerlijk in de vakantiestemming!

MyrnaPlus

Een aantal zaterdagen was Sander te zien in het middagprogramma MyrnaPlus. Een programma met uiteenlopende onderwerpen van lifestyle tot reizen. Sander werd regelmatig op pad gestuurd op zoek naar de nieuwste trends en leuke uitstapjes.

Campinglife

15 Jaar lang heeft Sander Janson ons meegenomen op reis binnen heel Europa en ons laten kennismaken met diverse familiecampings in het RTL4 programma Campinglife. Elke aflevering ontmoette hij nieuwe campinggasten en samen ondernamen zij culturele én sportieve activiteiten in de buurt. ​

Camp to Go

Camp-to-Go is uniek. Na Campinglife het kampeerprogramma  waarin we gezinnen en koppels laten kennismaken met kamperen. Presentator Sander Janson gaat met families kamperen op verschillende campings in het binnen- en buitenland.

Een deel van de tv-beelden in het programma wordt door de kampeerders zelf tijdens hun vakantie gefilmd. Dat levert, naast kampeerervaringen uit eerste hand vaak ook hilarische en herkenbare beelden op.

bottom of page