top of page

De bijzondere projecten van Sander Janson

Naast de verschillende televisieprogramma’s die Sander heeft gepresenteerd is hij ook actief op andere gebieden binnen de media. Bijvoorbeeld met de volgende projecten:

Simyo

Sander heeft in opdracht voor telecom provider Simyo een film gemaakt van diverse apps die door dit bedrijf worden aangeraden als je ergens in het buitenland vakantie aan het vieren bent. Hier het resultaat!

Vrijbuiter

Voor Vrijbuiter is Sander het gezicht op Social Media! Door middel van informatieve filmpjes laat hij zien hoe uitgebreid het assortiment is van deze unieke outdoorwinkel. Hij verzorgt ook de radiocommercials. Vrijbuiter zit in Roermond, Roden, Gouda en Zaandam.

Voor Cordaid naar Malawi

Voor MyrnaPlus heeft Sander diverse televisie-items gemaakt. Zo reisde hij onder andere af naar Malawi om projecten van Cordaid op het gebied van educatie en gezondheidszorg onder de aandacht te brengen.

2BSlim

Al geruime tijd is Sander bezig met gezonde voeding en heeft zich in 2014 aangesloten bij een aantal initiatiefnemers om gezonde sauzen op de markt te brengen. In deze tijd waarbij de focus erg op gezonde voeding ligt, zijn de producten van 2BSlim een geweldige uitkomst om gezonder en bewuster te eten. 

Expeditie Robinson Scheveningen

Waan je op het strand van Scheveningen als een echte Robinson. Expeditie Robinson Scheveningen heeft 6 spannende spellen ontwikkeld. Variërend van zelf vuur maken tot breinbrekers en van een memory game tot boogschieten. Op het strand wordt bepaald welk team zich de echte Robinson mag noemen. Een fantastische uitdaging voor bedrijfsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten. Ideaal te combineren met een overheerlijke barbecue aan het strand.

bottom of page