top of page

Dit is Sander Janson

Sander is geboren in Schiedam. Na het volgen van het LBO, MBO en HBO is Sander bij John de Mol Producties aan het werk gegaan als Publieksentertainer. Dit is iemand die voor en tijdens opnames in de studio het publiek informeert, stimuleert en motiveert om actief deel te nemen aan het programma. Na een aantal jaren werd Sander als presentator gevraagd voor het programma SPOTT.

 

Vlak daarna kwam Campinglife om de hoek kijken. Campinglife werd mede door Sander door de jaren een niet meer weg te denken programma van de zaterdagavond. Het is een van de weinige programma's die 15 jaar op de televisie te zien was.

Naast Campinglife presenteert Sander al negen seizoenen SnowMagazine. Een programma waarbij hij ieder seizoen naar 12 verschillende skigebieden afreist op zoek naar mooie plekjes en afdalingen.

Tussen deze twee vaste programma's door is Sander druk geweest met allerlei andere programma's als: Dancing on Ice, Nederland Vertrekt, RTL Vandaag, Getild?! Ik Kom Bij Je Eten, Wie Doet De Afwas en was deelnemer in Expeditie Robinson 2015. Het jaarlijkse populaire survivalprogramma op RTL5.

Onlangs is Sander gestart met Expeditie Jansøn, is hij sinds Juni 2017 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand en organiseert hij teambuildingsuitjes met uitdagende opdrachten bij Expeditie Robinson Scheveningen. Je leest het goed, deze man zit niet stil!

bottom of page