Please reload

Laatste updates

Expeditie Jansøn

August 8, 2017

1/1
Please reload

Lees ook

De Simyo camping-app-test

7.7.2017

Gepost door:

Een tent opzetten, de inhoud van je gasfles meten, een lekker eenpansgerecht koken – kamperen is niet zonder uitdagingen. Maar anno 2017 is hulp nooit ver weg, want er zijn meer dan genoeg apps voor op de camping. Simyo stuurde mij als campinggoeroe naar de camping en lieten me daar een aantal apps testen. Welke vind ik onmisbaar?

 

Op de camping wil je vooral genieten. Van het zwembad, de rust, of juist van de aanwezige recreatie. Toch zitten er aan een kampeertripje soms wat haken (of haringen) en ogen. Het weer moet meezitten, de tent moet stevig staan en waar is eigenlijk de dichtstbijzijnde supermarkt? In deze video test ik op de camping een heleboel apps, zodat jíj het maximale uit je vakantie kunt halen. Je wil tenslotte tijd overhouden om rondom het kampvuur te zitten, toch?

Please reload

Please reload

Archief

Copyright © 2017 - Sander Janson

Website door KellyManuhutu.nl

  • Facebook - Sander Janson
  • Instagram - Sander Janson
  • Twitter - Sander Janson
  • YouTube - Sander Janson
  • LinkedIn - Sander Janson