Please reload

Laatste updates

Expeditie Jansøn

August 8, 2017

1/1
Please reload

Lees ook

Yeah! Ik mag je trouwen!

6.29.2017

Gepost door:

Hier zie je een foto van 29 juni 2017. De dag dat ik voor de rechtbank beëdigd ben als buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Iets waar ik ongelooflijk trots op ben. Ondertussen heb ik al een huwelijk mogen voltrekken en staat de volgende al weer in de planning. Het is dan ook een eer om als buitengewoon huwelijks ambtenaar in deze tijd een echtpaar in de echt te mogen verbinden. De liefde is dan ook iets waar alles om draait en als je dat dan nog eens van de daken wilt schreeuwen in de vorm van een huwelijk wil ik graag jullie man zijn. Meer informatie? kijk onder het kopje BABS!

Please reload

Please reload

Archief

Copyright © 2017 - Sander Janson

Website door KellyManuhutu.nl

  • Facebook - Sander Janson
  • Instagram - Sander Janson
  • Twitter - Sander Janson
  • YouTube - Sander Janson
  • LinkedIn - Sander Janson